Balneum

Eersteklasleerlingen hebben een eigen basisplek in onze school: het Balneum. In dit gebouw aan de Badhuislaan volg je het grootste deel van de lessen. Alle lokalen zijn voorzien van moderne faciliteiten, zoals smartboards en wifi. In dit gebouw heb je je kluisje en er is een kleine kantine. Bij mooi weer kun je in de tuin lekker op het grasveld zitten.  

 

In het Balneum bevindt zich het kantoor van de leerjaarcoördinator leerjaar 1 en er is een vaste receptie waar de conciërge zit, zodat je met vragen altijd bij iemand terecht kunt.  

In het Balneum kom je ook ouderejaars tegen omdat hier ook de kunstvakken gehuisvest zijn. Er zijn muzieklokalen met instrumenten en een groot en licht lokaal voor beeldende vorming. Hier kunnen de leerlingen gebruik maken van laptops, bijvoorbeeld voor het bewerken van foto's. Beeldende vorming maakt daarnaast gebruik van de gangen om het materiaal van de leerlingen tentoon te stellen. De dramalessen worden gegeven in de theaterzaal. Deze zaal is voorzien van een tribune en een balletvloer. Het theater is uitgerust met moderne licht- en geluidsapparatuur. Onder het theater is een grote decorkelder.  

Contactpersoon

Secretariaat

info@ggh.nu